Nieuwe single voor Dario

Gepubliceerd op: Sunday 1 January 2017

Na de clown en Hoor dan, nu weer een super heerlijk feestnummer van Dario. Geschreven door Bram Koning en de muziek van Jeroen Dirksen. Alles moet los!

Dario is inmiddels uitgegroeid tot een professionele rasartiest. In 1995 en 1996 scoorde hij grote hits met ‘Après Ski’ bewerkingen van de liedjes Zij gelooft in mij en De Clown. Hierna volgde een reeks van leuke hits, albums, tal van optredens met bekende artiesten, een dvd en zelfs een real life soap op SBS 6 en een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall. Sinds 2008 zingt Dario met veel succes zijn eigen repertoire vol met mooie meezingers. In 2013 ontving Dario tijdens zijn auditie voor het programma Bloed Zweet en Tranen louter lovende kritieken. En ook Guus Meeuwis kwam tijdens Meeuwis en de Mol maken vrienden met het idee om Dario zijn liedje Ik ook van jou op te laten nemen in de bekende stijl van Dario. Recentelijk scoorde Dario nog hits met Eenzaam zonder jou en Hoor dan. Momenteel vult hij zijn oeuvre verder aan met hits als Het is over en uit en zijn nieuwste hit getiteld 'Alles moet los'.

Meer informatie over Dario

Q&Q Events
op Social media

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Q&Q Events en haar artiesten, volg ons dan via social media op onder andere Facebook, Instagram en Twitter.